Incredibil de sexy sau de o eleganta discreta, femeia moderna isi doreste sa se simta speciala si sa fie o prezenta memorabila. Colectia TOUCH OF GLAM incanta si inspira cu elemente surprinzatoare:  transparente, jocuri de volum, tesaturi pretioase precum catifeaua, organza si dantela, umeri structurati, culori vibrante alaturi de tonuri pudrate si enigmaticul negru. Chiar daca petreci sarbatorile acasa, bucura-ti simturile cu magia unei tinute elegante. Alege-ti outfitul favorit si straluceste.

TINUTE ELEGANTE IN CARE SA TE SIMTI SPECIALA

Rochie neagra din dantela cu motive florale
Rochie neagra din dantela cu motive florale

Fie ca vei merge la o petrecere sau pur si simplu iei o cina festiva cu familia, POEMA iti propune o colectie de rochii super stilate, sexy si pretioase, cu care vei impresiona negresit. Este prilejul perfect sa cumperi acea piesa fabuloasa pe care ti-o doreai de mult in garderoba. Cu o arhitectura superba ori forme desavarsit structurate, fiecare model va face senzatie. Dantela este senzuala si misterioasa in orice context. Schimba registrul inlocuind tocurile cu o pereche de ciocate si te vei simti super confortabil intreaga noapte. Rafinamentul este redefinit intr-o nota moderna.

Bluza de ocazie cu fronseuri si umeri accentuati
Bluza de ocazie cu fronseuri si umeri accentuati

Mizeaza pe haine expresive, ideale pentru momentele speciale, dar purtabile si dupa. Bluza rosie cu umerii accentuati cu pernite si fronseuri este o alegere inspirata. Avangardista si abordabila in acelasi timp, surprinde esenta eternului farmec feminin. Exista ceva incredibil de atragator la indrazneala de a purta culori puternice, “interzise”. Craciunul si Revelionul sunt ocazia potrivita sa te rasfeti cu modele surprinzatoare, care cuceresc iremediabil. Aceasta piesa iti va condimenta garderoba si dincolo de sarbatori. Te vei bucura de ea din plin in toate sezoanele.

Rochie rosie eleganta cu spate decoltat
Rochie rosie eleganta cu spate decoltat

O rochie rosie emana senzualitate si pasiune. Jerseul curge firesc peste curbe si unghiuri, cizelandu-le si punandu-te in cea mai buna lumina prin rafinamentul siluetei clepsidra. Imperfectiunile sunt indulcite si devin contururi atragatoare. Spatele cu decolteu adanc magnetizeaza si cucereste privirile.  Acest model este o aditie inspirata in garderoba de ocazie, remarcandu-se negresit alaturi de coafura lejera. Va fi revelatia petrecerii, sau savoarea unei cine in doi. Tonul profund si afectiv raspunde  semnificatiei evenimentului. Magia tiparului se imprima in atmosfera festiva.

Bluza din dantela cu decolteu adanc si peplum
Bluza din dantela cu decolteu adanc si peplum

Este sublima poezia unei bluze din dantela neagra cu motive florale. Tesatura sopteste peste forme, vibrand in orice incapere. Bratele elegante sunt adorate de transparenta materialului delicat, dezvaluindu-se gratios in lumina difuza a serii elegante. Fibrele fine se suprapun pe melanjul de forme si emotii, vorbind despre o chimie incredibila intre vesmant si femeia speciala pe care o imbraca. Vei arata superb daca o porti cu o pereche de pantaloni din catifea, cu talie inalta si croi usor evazat.

Rochie conica mov cu decolteu adanc
Rochie conica mov cu decolteu adanc

Rochia mulata mov cu decolteu adanc va face senzatie. Intra in atmosfera de sarbatoare si capteaza privirile, fara sa-ti fie teama de extravaganta. Nimic nu este prea mult intr-un moment special. Croiala bodycon iti subliniaza corpul iar culoarea profunda seduce. O silueta croita corect nu doar complimenteaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si peste ani. Ea are o senzualitate expansiva si asumata, care nu se supune regulilor, ci le modeleaza pana la suprapunerea pe complexitatea personalitatii purtatoarei. Alege tinute elegante si acapareaza incaperea.

Pin It