Petrecerea de Craciun este prilejul perfect sa cumperi acea piesa fabuloasa, care acompaniaza un caracter fascinant in magia serii. Cu forme melodioase ori contururi structurate, rochiile si salopetele de ocazie se asimileaza remarcabil in tipologia purtatoarei, imprimandu-se in fastul evenimentului. Simturile sunt antrenate intr-o enciclopedie de texturi admirabile si reliefuri armonioase.

10 idei pentru un look festiv de senzatie

Rochie eleganta evazata din dantela florala
Rochie eleganta evazata din dantela florala

Dantela cu pattern floral si bordura decorativa ilustreaza rafinamentul cu accente romantice. Volumul fustei devine grandios prin suprapunerea pe tulul apretat. Torsul suplu este reliefat de croiala ajustata si manecile lungi structurate. Verdele complimenteaza fiecare carnatie si nuanta a parului, distinctia sa suprapunandu-se pe o geometrie fara cusur.

Rochie de seara din velur cu decolteu inima
Rochie de seara din velur cu decolteu inima

Reinventata in nenumarate stiluri de-a lungul anilor, “mica rochie neagra” defineste eleganta, innobiland garderoba si continuand sa fascineze prin simplitatea sa sofisticata. Croiala clepsidra se contopeste cu silueta gratioasa, in timp ce decolteul inima expune senzual umerii. Cureaua cu funda este acel detaliu delicat care subliniaza splendoarea catifelei.

Rochie de ocazie din nabuc animal print
Rochie de ocazie din nabuc animal print

Imprimeul animalier pe o rochie mini nu este exagerat atunci cand il porti cu asumare, ca expresie a personalitatii. O rochie din nabuc moale se aseaza perfect pe corp. Imitatia naturii, cu dezinvoltura ei sofisticata,  a avut intotdeauna o aparitie remarcabila. Daca alte printuri au rezistat doar cateva sezoane inainte sa fie date uitarii, febra junglei a devenit sinonimul sicului atemporal.

Rochie eleganta din catifea cu funda
Rochie eleganta din catifea cu funda

In Orientul Extrem, movul este culoarea carnala ce stimuleaza cele mai inalte idealuri. Este, de asemenea, culoarea elegantei si regalitatii. Rochia scurta de seara, cu croi drept si funda supradimensionata la umar, iti individualizeaza aparitia prin rafinamentul sau deloc provocator. Te vei integra imediat in atmosfera festiva, rochia fiind potrivita atat pentru petrecerea de Craciun cat si pentru tinuta de Revelion.

Rochie petrecuta cu paiete aurii
Rochie petrecuta cu paiete aurii

Paietele capteaza lumina si o reflecta spectaculos, fiind emblematice pentru o aparitie de senzatie. Decolteul cu parti suprapuse si linia scurta contureaza o silueta atragatoare si extravaganta. Designul surprinde prin inchiderea mai putin obisnuita, cu snur fin din piele naturala. Manecile lungi dozeaza perfect gradul de expunere, pentru a nu arata prea mult.

Rochie de seara din velur cu bordura din dantela
Rochie de seara din velur cu bordura din dantela

Velurul somptuos, cu bordura din catifea, este preferatul serilor speciale. Bogata si fina, coborata parca dintr-un taram de poveste, aceasta tesatura amplifica designul rochiei si te transforma intr-o aparitie fermecatoare. Simplitatea liniei cambrate scoate in evidenta contururile feminine. Vei atrage negresit atentia la petrecere, primind nenumarate complimente.

Rochie eleganta cu volan si maneci drapate
Rochie eleganta cu volan si maneci drapate

Rochia eleganta petrecuta, cu volan la baza si drapaj la umeri, cucereste privirile prin expresivitatea culorii puternice si modelul indraznet. Este alegerea sublima pentru o seara stralucitoare, de neuitat. Ciclamenul este pasional si hipnotic, vorbind despre o personalitate incitanta. Jocul de volum al manecilor reda voluptatea si maleabilitatea materialului.

Rochie neagra cambrata cu anchior si curea
Rochie neagra cambrata cu anchior si curea

Croiala cambrata cu lungime mini pune in valoare gambele si ilustreaza eternul sarm feminin. Latura sofisticata a tonului intunecat transpare din ingemanarea de curbe si unghiuri, sugerand mister si o nesfarsita pasiune pentru frumos. Centura cu detalii argintii accentueaza talia si echilibreaza proportiile.

Salopeta eleganta cu funda supradimensionata
Salopeta eleganta cu funda supradimensionata

O salopeta lunga, cu tors ajustat si pantalon drept, este o alegere de bun-gust. Bleumarinul intens accentueaza materialul bogat.  Datorita texturii deosebit de fine si detaliului extravagant de la umar, tinuta imprima o alura aristocratica aparitiei. Pentru un eveniment memorabil, completeaza cu bijuterii de efect. O pereche de cercei cu cristale si un plic argintiu finiseaza un look superb.

Rochie cupru cu nasturi la spate
Rochie cupru cu nasturi la spate

Cuprul sidefat, cu miscarea lui supla si eleganta, desfata simturile deopotriva cu estetica deosebita. Spatele are o nota senzuala prin inchiderea cu nasturi perla ton pe ton. Rochiile cu accente metalice sunt foarte in voga pentru evenimente, fastul lor fiind exact ce trebuie pentru a te simti speciala. Aceasta piesa nascuta din pasiunea pentru frumos este o aditie inspirata in garderoba de ocazie.

Pin It