Fie ca iesi la o intalnire romantica sau pur si simplu la o cina cu prietenele, POEMA iti propune o colectie de rochii super stilate, sexy si pretioase, cu care vei impresiona negresit. Valentine’s Day este prilejul perfect sa cumperi acea piesa fabuloasa pe care ti-o doreai de mult in garderoba. Cu o arhitectura melodioasa ori forme desavarsit structurate, fiecare model va face senzatie. Magia tiparului si rafinamentul materialelor din care prinde chip se imprima in atmosfera festiva. Descopera cele mai frumoase piese si bucura-te de 20% reducere la toate produsele cu pret intreg, in perioada 14-16 februarie, pentru a sarbatori cu stil.

 

Rochie din organza cu imprimeu floral
Rochie din organza cu imprimeu floral

Este sublima poezia unei rochii clos din organza cu motive florale. Tesatura diafana sopteste peste forme, descriind adieri neasemuite, vibrand in ritmul unei muzici nevazute. Bratele elegante sunt adorate de transparenta materialului luxuriant, dezvaluindu-se gratios in lumina difuza a serii elegante. Faldurile somptuoase se infasoara in jurul pasilor domoli si schiteaza o silueta enigmatica. Fibrele fine se suprapun pe melanjul de forme si emotii, vorbind despre o chimie incredibila intre vesmant si femeia pe care o imbraca. Simturile privitorului sunt antrenate intr-o enciclopedie de reliefuri armonioase si vibreaza in ritmul fosnetului de texturi glamuroase, iar tu vei fascina cu aparitia superba.

Rochie peach cu guler mic si maneci bufante
Rochie peach cu guler mic si maneci bufante

Rochia babydoll de culoarea piersicii creeaza efectul incitant de a doua piele. Sifonul suplu si pastelat curge firesc peste curbe si unghiuri, cizelandu-le si punandu-te in cea mai buna lumina prin rafinamentul sau deloc provocator. Miscarile lirice ale croiului lejer vorbesc despre sensibilitate si forta deopotriva.  Imperfectiunile sunt indulcite si devin contururi atragatoare sub tesatura matasoasa. Chiar si lipsita de detalii complicate, piesa impresioneaza prin contopirea cu cea care o poarta. Acest model ce insumeaza  pasiunea pentru frumos si nobletea statuarei siluete feminine este o aditie inspirata in garderoba de ocazie, remarcandu-se negresit la o cina romantica.

Rochie mini cu catarama brosa
Rochie mini cu catarama brosa

Mizeaza pe haine expresive, ideale pentru o intalnire speciala. Rochia mov cu decolteu patrat spectaculos venereaza silueta, adorandu-i fiecare centimetru. Avangardista si abordabila in acelasi timp, surprinde esenta eternului farmec feminin. Exista ceva incredibil de atragator la indrazneala de a purta culori puternice, “interzise”. Catarama brosa arata fabulos in simplitatea croiului clepsidra. Detaliile cu strasuri sunt sofisticate si foarte la moda. Sfantul Valentin este un moment potrivit sa te rasfeti cu modele surprinzatoare, care cuceresc iremediabil.

Rochie din voal cu print floral si betelie fronsata
Rochie din voal cu print floral si betelie fronsata

Rochia din voal cu micro-imprimeu floral multicolor are carisma si dinamica, imbinand estetica splendida si jucausa cu dezinvoltura formei lejere. Fluiditatea sa iti reaminteste bucuria de a te invalui intr-o textura voluptoasa, al carei dans pasional in jurul corpului iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Lungimea mini complimenteaza gambele si imprumuta aparitiei o nota seducatoare. Pattern-ul romantic si decolteul amplu contribuie la magnetismul piesei.

Rochie evazata din satin
Rochie evazata din satin

Rochia satinata magenta este o alegere minunata pentru o cina memorabila. Culoarea este sexy si extravaganta, captand lumina si reflectand-o spectaculos. Va fi revelatia petrecerii, sau savoarea unei cine in doi. Tonul profund si afectiv raspunde  semnificatiei evenimentului. Finetea materialului usor creponat se asimileaza perfect intr-o personalitate complexa, unde senzorialul intalneste eleganta desavarsita. Accesorizeaz-o cu o conversatie spumoasa si sarbatoreste iubirea cu stil.

Pin It